Karriär

Revisionsassistent till R3 Revisionsbyrå i Stockholm
Är du den vi söker?

Är du intresserad av att prestera, är analytisk begåvad och gillar utmaningar? Vill du arbeta i ett företag med högt driv och engagerade kollegor? R3 sitter i fantastiska lokaler på Riddargatan, nära Stureplan i Stockholm. Här får du möjlighet att utvecklas till revisor i ett företag som växer!

Arbetsbeskrivning
I rollen som revisorsassistent ingår arbetsuppgifterna att granska och revidera våra klienters redovisning och förvaltning i enlighet med gällande lagar och regler. I ditt arbete kommer du inledningsvis ha minst en person som bollplank och som övervakar ditt arbete där du slutligen ska leverera underlag till en påskrivande revisor. Successivt kommer du få större ansvar och själv få styra ditt arbete med utökade kundkontakter. Beroende på kund och uppdrag arbetar vi i olika stora team där du är med och stöttar revisorerna och uppdragen är av skiftande storlek och inom många olika branscher.
Det erbjuds goda möjligheter till vidareutveckling via både interna och externa kurser.

Din profil
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning/revision eller finans. Vi ser gärna att du är nyexaminerad eller i början på din karriär gärna med erfarenhet från en redovisningsbyrå eller annan revisionsbyrå.
Vi tror att du har ett brinnande intresse för redovisning och revision och som person är serviceinriktad, noggrann och vågar ta egna beslut. Vidare har du stort driv, affärsmässighet med stort engagemang. För att trivas i rollen så trivs du och drivs av utveckling och utmaningar genom kundutveckling och problemlösning. Vi ser det som positivt om du på sikt vill ta steget vidare till auktoriserad revisor.

Är du den vi söker? Kontakta ansvarig Christina Kallin Sharpe på mejl christina.kallin.sharpe@r3.se.