Vi har inga tjänster ute för tillfället men det går bra att maila en spontanansökan.

Om du har de kvalifikationer vi söker nedan kan vi komma att kontakta dig när en ledig tjänst är ute.

 

Är du den vi söker?
Vill du vara en del av ett växande företag där det ges goda möjligheter till personlig utveckling? Är du analytisk begåvad och gillar utmaningar? Vill du arbeta i ett företag med högt driv och engagerade kollegor? Då kan du vara den vi söker!

Om R3 Revisionsbyrå
R3 Revisionsbyrå startades 1987 och har idag kontor i Stockholm och Göteborg. Vår kärnverksamhet är revision och rådgivning gällande redovisning, beskattning och bolagsfrågor. Genom vårt internationella nätverk kan vi även erbjuda rådgivning vid internationella frågor. Vi sitter i fantastiska lokaler på Riddargatan, nära Stureplan i Stockholm.

Arbetsbeskrivning
I rollen som revisorsassistent ingår arbetsuppgifterna att granska och revidera våra klienters redovisning och förvaltning i enlighet med gällande lagar och regler. I ditt arbete kommer du inledningsvis ha minst en person som bollplank och som övervakar ditt arbete där du slutligen ska leverera underlag till en påskrivande revisor. Successivt kommer du få större ansvar och själv få styra ditt arbete med utökade kundkontakter. Beroende på kund och uppdrag arbetar vi i olika stora team där du är med och stöttar revisorerna och uppdragen är av skiftande storlek och inom många olika branscher. Hos oss får du jobba med allt från mindre ägarledda bolag till större koncerner i både svenska och internationella miljöer. Det erbjuds även goda möjligheter till vidareutveckling via både intern och extern utbildning.

Din profil
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning/revision eller finans. Vi ser gärna att du är nyexaminerad eller i början på din karriär gärna med erfarenhet från en redovisningsbyrå eller annan revisionsbyrå.
Vi tror att du har ett brinnande intresse för redovisning och revision och som person är serviceinriktad, noggrann och vågar ta egna beslut. Vidare har du stort driv, affärsmässighet med stort engagemang. För att trivas i rollen så är du en person som strävar efter personlig utveckling och utmaningar genom kundutveckling och problemlösning. Vi ser det som positivt om du på sikt vill ta steget vidare till auktoriserad revisor.

Är du den vi söker? Kontakta ansvarig Christina Kallin Sharpe på mejl christina.kallin.sharpe@r3.se.