Senior redovisningskonsult till R3s Göteborgskontor

Vi växer och behöver dina tjänster!
R3 tror på sina medarbetare och inser att det är just Ni som avgör om vårt företag är framgångsrikt eller inte. Att se bakom siffrorna och kunna analysera verksamheter och affärer är det som vi brinner för.
Förutom vårt kontor i Göteborg som idag har 18 anställda finns även R3 i Stockholm.
Hos oss är dörren alltid öppen och vi anser att kunskap växer snabbast när den delas. Vi har högt i tak och premierar egna initiativ och framåtanda.

Vad erbjuder vi?

Hos oss kommer du att få arbeta med bokslutsarbete, årsredovisningar, deklarationer och övriga konsultationer inom redovisning. Vi vill att du är med och påverkar, leder mer juniora medarbetare och tillsammans med oss utvecklar vår redovisningsavdelning. Beroende lite på vilken person vi hittar kommer vi anpassa rollen för ett arbete som passar dig. Vår kundstruktur består av både små och stora företag och gemensamt för de flesta är att de är ägarledda. För oss är vidareutveckling och utbildning viktigt och samtliga medarbetare hos oss får fortlöpande utbildning och varje person har möjlighet att skräddarsy sin egen utbildningsplan.

Vem är du?

Du upprättar obehindrat bokslut och årsredovisningar och jobbar också med det idag. Dock vill du att ditt arbete ska vara något mer än bara bokslut. Du vill driva och kanske ta ansvar för ett par personer som idag är vår bokslutsgrupp. Du arbetar idag enligt REKO och du tycker att arbetssättet är viktigt. Du gillar utmaningar och tar ansvar, vill kunna påverka din situation och delar med dig av dina kunskaper till medarbetare och kunder. Vi tror att våra nya medarbetare har humor, konsult- och servicekänsla och engagerar sig både i sitt arbete och i sin arbetsplats.

Hur är vi?

Vårt arbetssätt bygger på att vi alla delar med oss av kunskap, erfarenhet, tankar och idéer. Vi förenas i vår nyfikenhet och i vår vilja och ambition att göra det bästa för kunden så kostnadseffektivt som möjligt. Både internt och externt är det naturligt med ett vänligt, positivt och prestigelöst bemötande. Att ta mycket eget ansvar och agera självständigt ligger i arbetets natur och är inte svårt i en kultur där samverkan, humor och engagemang är ledstjärnor.

Tillträde

Hösten 2018

Ansökan

Vi kallar löpande till intervjuer och avslutar processen under sensommaren.

Kontakt

Frågor besvaras av
Emil Pettersson på tfn 0707-844412 emil.pettersson@r3.se