Revisorsmedarbetare till R3:s Göteborgskontor

Vi växer och behöver dina tjänster!
R3 tror på sina medarbetare och inser att det är just Ni som avgör om vårt företag är framgångsrikt eller inte. Att se bakom siffrorna och kunna analysera verksamheter och affärer är det som vi brinner för.
Förutom vårt kontor i Göteborg som idag har 18 anställda finns även R3 i Stockholm.
Hos oss är dörren alltid öppen och vi anser att kunskap växer snabbast när den delas. Vi har högt i tak och premierar egna initiativ och framåtanda.

Vad erbjuder vi?

Hos oss kommer du att få arbeta med revision, bokslut och konsultationer. Utredningsarbete så som Due Diligence och värderingar kommer så småningom också vara en del av ditt arbete. Vår kundstruktur består av både små och stora företag och gemensamt för de flesta är att de är ägarledda. Som medarbetare hos oss följer du en utbildningsmatris som håller dig uppdaterad och som lotsar dig framåt mot en framtida revisorsexamen.

Vem är du?

Du är civilekonom med inriktning mot revision eller redovisning. Givetvis är det ett plus om du arbetat med revision tidigare, dock är det inget krav. Du gillar utmaningar och tar ansvar, vill kunna påverka din situation och delar med dig av dina kunskaper till medarbetare och kunder. Vi tror att våra nya medarbetare har humor, konsult- och servicekänsla och engagerar sig både i sitt arbete och i sin arbetsplats.

Hur är vi?

Vårt arbetssätt bygger på att vi alla delar med oss av kunskap, erfarenhet, tankar och idéer. Vi förenas i vår nyfikenhet och i vår vilja och ambition att göra det bästa för kunden så kostnadseffektivt som möjligt. Både internt och externt är det naturligt med ett vänligt, positivt och prestigelöst bemötande. Att ta mycket eget ansvar och agera självständigt ligger i arbetets natur och är inte svårt i en kultur där samverkan, humor och engagemang är ledstjärnor.

Tillträde

Höst 2019

Ansökan

Vi kallar löpande till intervjuer och avslutar processen under sensommaren.

Kontakt

Frågor besvaras av
 Emil Pettersson på tfn 0707-844412 emil.pettersson@r3.se